O nama

Ko kaže da vremeplov ne postoji. U našem muzeju vratićete se u detinjstvo, a onda svetlosnom brzinom preleteti u hipermoderni svet.

Prvi muzej ovog tipa u Evropi. Jedini na jednom mestu imamo izložene eksponate, stare originalne ambalaže i omote starih žvaka, nezaboravnih bombona i lizalica i drugih slatkiša koje smo predano skupljali godinama.

Tu su najpoznatiji ex YU proizvodi, iz različitih epoha, ali i neki svetski poznati brendovi koji su 80ih i 90ih bili jako popularni. Stara dobra Plazma, Cigaret žvaka, kolekcije Cipiripija, Jupi sok, nezaboravni gondola Eurokrem. Pored čula vida, ukusa i mirisa, nismo zapostavili ni čulo sluha, te sve vreme možete čuti zvuke starih dobrih reklama koje bude nostalgiju.

Kakav bi to bio slatki muzej, a da nema slatku radionicu, gde može štošta da se proba, ali i napravi. Da li ste nekad sami pravili šećernu vunu, koristili čokoladnu fontantu sa voćem ili pravili jedinstvene gumene bombone sa narom.

Međutim, trudili smo se da bude zanimljivo za sve generacije, posebno za najmlađe. Uvalite se u kadu punih bombona. Igrajte se u pravoj kućici Ivice i Marice, uhavite hvataljkom bombone, uslikajte lebdeće slatkiše...i jos puno drugih iznenadjenja, zanimljivosti i poklona, u modernom i atraktivnom ambijentu.

Vratite se na tren u prošlost. Osetite miris detinjstva. Dodji, Vidi, Oseti.

*U neposrednoj blizini se nalazi uvek raspoloživa, odlična i povoljna garaža Zeleni venac, tako da o parkingu ne morate brinuti kada dolazite u naš slatki muzej.

CENE ULAZNICA

Bez pravljenja slatkiša

  • odrasli – 600 dinara
  • deca od 1-12 godina – 400 dinara (za decu do godinu dana ulaz je besplatan)
  • porodična (dvoje odraslih i dvoje ili troje dece) – 1.500 dinara

Sa pravljenjem slatkiša (mini radionica)

  • odrasli – 900 dinara
  • deca od 1-12 godina – 700 dinara (za decu do godinu dana ulaz je besplatan)
  • porodična (dvoje odraslih i dvoje ili troje dece) – 2.500 dinara

Grupne posete

  • Grupna poseta dece predškolskog i školskog uzrasta sa pravljenjem slatkiša 600 dinara.