U našem slatkom muzeju jedna od glavnih usluga koju pružamo jeste organizacija i proslava rođendana za vaše najmlađe. Na jedinstvenom i provereno najslađem mestu, vaše dete i njegovi drugari će provesti nezaboravne trenutke. Autentičan ambijent, pravljenje domaćih slatkiša, uz povoljnu cenu i dostupan parking je nešto što će vas opredeliti za nas.

Tema rođendana je u duhu našeg muzeja, a to je upravo Slatki svet, koji rođendan čini zabavnijim i primamljivijim za decu. Koncept rođendana je primamljiviji i za roditelje jer prisustvo mama i tata nije potrebno. Na vama je samo da dovedete vaše mališane i dođete po njih na kraju proslave. Pružamo kompletno osmišljen PROGRAM AKTIVNOSTI koji vodi naš tim u autentično dekorisanom prostoru. Naročito smo ponosni na činjenicu da je naš rođendan kreativnog sadržaja po principu EDUCATION & FUN, dakle, osim što se dobro zabave, deca dosta nauče o istoriji i pravljenju slatkiša, ali i o štetnosti njihove prekomerne upotrebe.

Rodjendan može biti organizovan:

-kao rodjendanska proslava u trajanju od 2h (maksimalni uzrast deteta je 10 godina)

-kao zasebna muzejska tura u trajanju od 1h (za stariju decu, od 6 godina pa naviše)

RODJENDANSKA PROSLAVA (2h)

Trajanje proslave rođendana je: 2h. Broj dece ne utiče na cenu proslave, ali zbog prostornog ograničenja, maksimalan broj dece koji možemo da primimo je 20-25. Uzrast deteta je od 3 do 10 godina. Termini: svaki dan od 18h.

U ponudi imamo 2 paketa:

Osnovni paket

29.000 dinara

  • sokići i sendviči+profesionalna animacija (3 profesionalna animatora)

Premium paket

36.000 dinara

  • sokići, sendviči, pinjata, velika čokoladna fontana + profesionalna animacija (3 profesionalna animatora)

RODJENDAN KAO ZASEBNA MUZEJSKA TURA (1h)

Za stariju decu, od 6 godina pa naviše, moguća je proslava rodjendana kao zasebna muzejska tura u trajanju od 1hDeca će biti podeljena u dve grupe. Dok jedna grupa obilazi muzej, druga grupa učestvuje u radionici pravljenja slatkiša i svako dete će poneti sa sobom napravljeni slatkiš kao poklon.

Cena: 1.000 dinara po detetu
Kapacitet: 20 dece
Termini: utorak-petak od 19h